Klik op de foto voor een vergroting.

Lieve Klant: wie jarig is trakteert

21 jaar geleden zijn wij Corrie en Ewoud vol enthousiasme aan de winkel in Rijen begonnen samen met Betty en Ineke. Vol passie en overgave zorgen zij ervoor dat de winkel ieder seizoen weer gevuld wordt met de mooiste en beste modemerken, “Wij hebben mode voor een breed publiek, casual, trendy, sporty chick, en elegant voor een betaalbare prijs en iedere beurs. Natuurlijk houden wij rekening met bijna alle maten. Wij gaan van de maten 36 t/m 48, aldus Corrie.

  • Om met de tijd mee te gaan zijn wij zeer actief op de bekende social media zoals Facebook, twitter en Instagram, ook hebben wij een mooie website waar veel info te vinden is over onze merken, de winkel enz, dit werpt zeker zijn vruchten af gezien het aantal vrienden van onze Facebookpagina en de bezoekers van onze website, mensen kunnen ook vrienden worden van onze pagina “Deklerkmode” op Facebook, en worden zo op de hoogte gehouden van de laatste trends en nieuwste items die wij op dat moment in onze winkel hebben of krijgen” zegt Ewoud.

  • Wij doen niet aan internet shoppen want wij zijn er nog steeds van overtuigd dat er niets gaat boven lekker live shoppen, het gaat ook om de gezellige contacten, goed advies maar vooral om een stukje beleving “aldus Corrie. “Natuurlijk kunnen mensen eventueel collectie reserveren via Facebook” zegt Ewoud.

  • De Afgelopen 21 jaar zijn voorbij gevlogen met ups en downs maar daar zijn we zeker sterker uitgekomen, en we zijn er gelukkig nog steeds. Dit hebben we natuurlijk mede te danken aan onze fantastische meiden Betty en Ineke maar vooral aan onze lieve trouwe klanten die ons al die jaren zijn blijven steunen, zonder hen was het allemaal zeker niet gelukt “aldus Corrie en Ewoud.

Omdat C de Klerk mode 21 jaar bestaat willen wij dit graag samen met U vieren, maar eerst gaan wij zoals u misschien gezien hebt de zaak Restylen om weer klaar te zijn voor de toekomst.

Daarom zijn wij gesloten vanaf Vrijdag 24 Februari, t/m Donderdag 2 Maart.

Vrijdag 3 Maart om 10:00 uur willen wij samen met U de heropening en het 21-jarig bestaan vieren, u bent van harte welkom om te komen kijken naar onze gerestylede winkel en de prachtige voorjaarscollectie.

Bij deze viering hoort natuurlijk een traktatie, deze doen wij in de vorm van een goody bag, voor de eerste 21 kopende klanten hebben wij zowel op vrijdag als op zaterdag een goed gevulde goody bag met leuke cadeautjes en bonnen van onze omliggende collega winkeliers maar omdat wij natuurlijk iedereen willen trakteren, krijgen alle andere kopende klanten een prachtige sjaal cadeau.

Ook is er aan de inwendige mens gedacht op deze feestelijke dagen, met een heerlijk hapje en een drankje.

Wij zullen er alles aan doen om deze dagen tot een succes te maken en hopen op uw aanwezigheid

Tot Vrijdag 3 Maart of Zaterdag 4 Maart

 

Openingtijden

Damesmode C. De Klerk

Hoofdstraat 2, 5121 JE Rijen

Tel: 0161 224 949

maandag
GESLOTEN
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
GESLOTEN
Hallo Gilze & Rijen

Face-Book

Facebook voor alle nieuwtjes

View more
Gemeente Gilze & Rijen

Gemeente-Gilze & Rijen

Voor al uw gemeentelijke zaken

View more
Hallo Gilze & Rijen

Hallo-Gilze & Rijen

Communicatieplatform voor de gemeente Gilze en Rijen

View more